nieuws

Eenhoorn maakt selectie WK bekend

ROTTERDAM - Bondscaoch Robert Eenhoorn heeft zijn selectie gepresenteerd voor het wereldkampioenschap honkbal dat van 6 tot 19 november in Taiwan wordt georganiseerd.
De ploeg vertrekt zaterdag naar de plaats Chia-Yi in Taiwan, waar een serie oefenwedstrijden tegen Australië en Zuid-Afrika op het programma staat. Nederland, dat in de zomer de Europese titel prolongeerde, treft op het WK in de poule de tegenstanders Australië, Canada, Cuba, Japan, Panama, De Filippijnen en Rusland. Eenhoorn vindt dat zijn team de playoffs moet halen. Daarvoor is een plaats bij de eerste vier in de groep noodzakelijk.
De selectie
Uit de Nederlandse competitie: Johnny Balentina en Raily Legito (NTNT ADO), Remy Maduro (Amsterdam Pirates), Dave Draijer, Michiel van Kampen, Jurjan Koenen, Patrick de Lange en Ralph Milliard (Mr. Cocker HCAW),
Patrick Beljaards (DPA Kinheim), Rob Cordemans, Evert-Jan 't Hoen, Percy Isenia, Dirk van 't
Klooster, Harvey Monte, Erik Remmerswaal en Eric de Rijcke (Door Neptunus).
Uit de Amerikaanse profcompetitie: Ferenc Jongejan (Chicago Cubs), Vince Rooi en Danny Rombley (Montreal Expos),
Radhames Dijkhoff (Anaheim Angels), Chairon Isenia (Tampa Bay Devil Rays), Lester Victoria (Minnesota Twins), Hensley Meulens (Newark Bears), Sharnol Adriana (Campeche Pirates, Mexico).

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl