nieuws

Onderzoek naar toekomst SHB

ROTTERDAM - Er komt in opdracht van het Gemeentelijk Havenbedrijf een onderzoek naar de toekomstige positie van de havelpool SHB in Rotterdam
Belangrijkste doel van het onderzoek is de vraag of het bedrijfsleven in de haven behoefte heeft aan een arbeidspool om de pieken op te vangen en of de huidige SHB daarvoor het juiste instrument is op de lange termijn. Bij SHB dreigen ontslagen omdat er minder werk is voor losse arbeidskrachten in de haven.
Een werknemer van Geldnet in Capelle aan den IJssel is veroordeel tot twee en half jaar cel De 40-jarige filiaalchef ging er maart dit jaar met 7 miljoen gulden vandoor. Een groot deel van de buit was al snel weer terecht, maar de man vluchtte toch nog met zeshonderdduizend gulden naar Thailand. Toen hij in juni weer voet op Nederlandse bodem zette werd hij gearresteerd.
Bij de politie Zuid-Holland Zuid zijn een aantal tips binnengekomen over de drie jongens die afgelopen woensdag een 11-jarig jongetje in fik staken in Hendrik Ido Ambacht. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht. Het buurtonderzoek is nog niet afgerond. Het slachtoffertje werd tijdens het buitenspelen, zonder aanleiding, met een bus deodorant in zijn gezicht gespoten, waarna er een aansteker bij gehouden werd.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl