nieuws

AD naar voormalig postkantoor Rotterdam Centraal

ROTTERDAM - Lezers van het AD zullen er als het goed is weinig van merken, maar de krant die dinsdag op de mat valt is gemaakt op een nieuwe locatie. Dit weekeinde verhuist het AD naar het voormalige postkantoor naast Rotterdam Centraal.
Het AD wordt nu nog op verschillende plaatsen gemaakt. De Rotterdamse redactie is gevestigd aan de Westblaak, de landelijke redactie op een bedrijventerrein in Rotterdam Alexander.

Buren

"We willen graag in het centrum zitten, we willen die stad voelen", zegt zakelijk hoofdredacteur Bart Verkade. Zowel de diverse redacties als de commerciële afdelingen huizen daarom vanaf volgende week op drie verdiepingen in Central Post,zoals het stationspostkantoor tegenwoordig heet.
Het gebouw zit met de komst van het AD vol. Verkade is dik tevreden met het nieuwe gebouw. Zelfs met de buren is hij in zijn nopjes. "Marlies Dekkers is onze directe buurvrouw. Aan de overkant zit ING, de hoofdsponsor van ons nationale elftal. Het is met AD Sportwereld ook mooi om zo'n buur te hebben."