nieuws

stop je eigen verhaal in de Postkast

ROTTERDAM - De Postkast is een serie geluidsverhalen verteld door inspirerende mensen. Over liefde bijvoorbeeld, of nieuwe avonturen, trouw aan tradities, geboorte, dood, angst, samen leven, anders zijn dan anderen.
Iedereen heeft zo’n verhaal en ieder verhaal is uniek. We zijn allemaal nieuwsgierig genoeg om ze van elkaar te willen horen. Vertellen is soms wat lastiger: je moet schroom overwinnen of je denkt dat jouw verhaal niet zo interessant is.
Luister eens naar de verhalen van anderen. De meeste zijn heel gewoon en tegelijkertijd bijzonder, verteld door mensen in alle soorten en maten, allerlei leeftijden en culturen. Soms alleen, soms samen met familie of vrienden. Ze brengen mij op mooie ideeën, ook over mijn eigen leven. Daarom ga ik er graag mee door ze op te nemen en er iets moois van te maken.
Als je je eigen verhaal wilt vertellen, laat het dan weten via postkast@rijnmond.nl of bel me even op 010 – 436 44 36. We praten dan eerst over wat je ongeveer gaat vertellen en waar en wanneer. Als we het daarover eens zijn kom ik met een klein geluidsapparaatje bij je langs om het gesprek te voeren. En uiteindelijk verschijnt het dan op deze site en op Radio Rijnmond. Ter inspiratie voor iedereen en -eerlijk is eerlijk- niet in de laatste plaats voor mezelf.
hopelijk tot ziens, Erik Post