Sliedrecht Sport laat niets heel van Sneek

Sliedrecht Sport
ROTTERDAM - De dames van Sliedrecht Sport hebben zaterdag een zeer overtuigende zege geboekt op de volleybalsters van Sneek. In de eigen sporthal De Stoep was de ploeg van coach Appie Krijsen na drie korte sets klaar. De bezoekers uit Friesland werden met 3-0 verslagen.
In de openingsset had Sneek helemaal niets in te brengen. Ook in de score was dat meer dan zichtbaar: 25-6. In de twee daaropvolgende sets was het wel iets productiever, maar Sliedrecht Sport bleef de baas. De tweede set werd met 25-14 gewonnen en 25-13 was de eindstand van de derde en laatste set.
Door de overwinning blijft Sliedrecht Sport koploper in de DELA League. Na zeven gespeelde wedstrijden staan de volleybalsters soeverein aan kop met twintig punten. Weert, de naaste belager van de Sliedrechtse dames, volgt op vier punten achterstand.