Tweede zege Fusion Rotterdam een feit

Fusion Rotterdam
ROTTERDAM - Fusion Rotterdam heeft de tweede overwinning van het seizoen behaald. De volleyballers van coach Elvira Groenhuijzen waren in eigen huis te sterk voor Floorover/Reflex. In de Alexanderhal werden de bezoekers uit Duiven met een 3-0 nederlaag naar huis gestuurd.
De Rotterdammers wonnen de eerste set met 25-19 en ook de tweede set was een prooi voor de thuisploeg: 25-20. In de derde en tevens beslissende set was het verschil het grootst. Fusion kwam redelijk eenvoudig tot een score van 25-15 in het eigen voordeel.
Door de zege maakt Fusion Rotterdam direct een sprong op de ranglijst. Na zeven gespeelde wedstrijden vindt het zichzelf terug op de zevende plaats en is de ploeg in het bezit van zes punten. De voorsprong op hekkensluiter VCV uit Veenendaal bedraagt vijf punten.