nieuws

Heffernan helpt Dordrecht Lions aan monsterzege

Dordrecht Lions
Dordrecht Lions
ROTTERDAM - De ijshockeyers van Dordrecht Lions blijven aan kop in de eerste divisie. Zaterdag werd in de eigen Sportboulevard eenvoudig afgerekend met Romijnders Devils. De bezoekers uit Nijmegen werden met 10-2 verslagen door de thuisploeg. Kyle Heffernan had met drie treffers een groot aandeel in de zege.
In de eerste periode had Dordrecht Lions nog wel moeite met de Brabanders. Na vier minuten kwam het zelfs op achterstand en na een kwartier spelen stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord. Naast de hattrick van Heffernan droegen de doelpunten van Ramon van Waardenburg, Danny Donders, Bram van Uden, Jasper Busink, Jeroen van den Broek, Dion van 't Hof en Glenn van der Burg bij in het veiligstellen van de overwinning.
Maandag is er in Sportclub Rijnmond op TV Rijnmond een portret te zien met Heffernan. De geboren Canadees is bezig aan zijn eerste seizoen in Dordrecht. Daarvoor kwam de 24-jarige ijshockeyer onder andere uit voor Drayton Icemen, Ripley Wolves, Danville Dashers en SHK Hodonin.