nieuws

Doesburg: 'Ik zou Lamprou laten staan'

ROTTERDAM - Door de blessure van doelman Erwin Mulder verdedigt Kostas Lamprou de afgelopen maanden het doel van Feyenoord. In het begin kreeg de Griekse sluitpost veel kritiek over zich heen, maar de laatste weken begint hij steeds meer zijn draai te vinden. 'Lamprou is een fantastische keeper,' zegt oud-keeperstrainer Pim Doesburg.
Er komt een moment dat Mulder weer op de deur begint te kloppen. 'Ik denk dat Lamprou dan zijn plaats moet afstaan. De leiding zal toch op Mulder terugvallen. Ik zou hem altijd laten staan. Hij heeft een goede trap, goede reflexen, is beweeglijk en heeft een hele goede reeks wedstrijden gehad,' vervolgt de ex-doelman van onder meer Sparta en PSV in de voetbaltalkshow FC Rijnmond.
'Ze praten hem een complex aan dat hij te klein is. Dat is belachelijk! In mijn hele leven heeft nog nooit iemand gezegd dat ik te klein was. Lamprou heeft een waanzinnige sprongkracht en daar doet hij het mee. Ik vind hem goed. Hij staat er nu, dus ik zou er mee doorgaan. Stap niet weer over. Je weet nooit hoe Mulder terugkomt en hoe een verdediging daar vervolgens op reageert.'