nieuws

Mulder: 'Nul houden tegen Ajax is altijd fijn'

ROTTERDAM - Erwin Mulder kijkt met een tevreden gevoel terug op zijn rentree bij Jong Feyenoord/Excelsior. De doelman speelde negentig minuten in de gewonnen wedstrijd tegen de beloften van Ajax en hield zijn doel schoon. 'Je houdt de nul tegen Ajax. Dat is altijd fijn,' zei de sluitpost na afloop van het duel tegenover RTV Rijnmond.
'Het was nog wel even wennen, maar over het algemeen ben ik wel tevreden. Het blijven wedstrijden op zich. Ook al speel je met het tweede, je wil gewoon winnen,' vervolgt Mulder, die nog niet weet of hij binnenkort kan rekenen op speelminuten in het eerste. 'Daar hebben we het nog niet over gehad. Ik denk dat ik volgende week nog een keer met het tweede zal spelen. Ik kan niet meer dan mijn best doen. Als de trainer mij nodig heeft zal ik er zijn.'
Kostas Lamprou verving Mulder in de periode dat hij geblesseerd was. De oorspronkelijke eerste keeper van Feyenoord is lovend over zijn Griekse collega. 'Kostas doet het goed. Hij heeft wedstrijden gespeeld waar hij punten heeft gepakt, maar ook mindere wedstrijden gespeeld. Dat heb je als jonge jongen. Hij mag over het algemeen zeker tevreden zijn met wat hij heeft laten zien,' aldus de 23-jarige Mulder.