nieuws

Re-Play te gast bij Chicks And The City

re-play pers
re-play pers
ROTTERDAM - Woensdag 27 februari is de band Re-Play te gast bij het Radio Rijnmondprogramma Chicks And The City. De Chicks zullen de jongens het hemd van het lijf vragen en uiteraard de nieuwe single ‘Love is’ draaien.
Re-Play werd in 1994 in Rotterdam opgericht en zingt voornamelijk Nederlandstalige R&B nummers.
Radio Rijnmond brengt iedere woensdag, van 19 tot 20 uur, het live programma Chicks And The City. Brutale radio door meiden uit Rijnmond waarin niets onbesproken blijft.
In het programma worden serieuze en minder serieuze onderwerpen behandeld en afgewisseld met frisse items zoals bijvoorbeeld showroddels en de chicks-quiz waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Chicks And The City nodigt ook gasten uit waaronder een ‘SuperChick’:een vrouwelijk rolmodel dat voor (jonge) meiden als inspiratiebron dient. Uiteraard wordt er ook muziek gedraaid. Van Cindy Lauper tot Pink en van Madonna tot Anouk.
Presentatrice Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam. Samen met mede-producente Roxanne van der Slot organiseert Natasja Chicks And The City dat mede door de Deelgemeente Rotterdam Centrum wordt mogelijk gemaakt.
Eerder was Re-Play te gast in het TV Rijnmond programma Dave on Stage: