nieuws

Feyenoord om tafel met assistenten

ROTTERDAM - Trainer Ronald Koeman wil graag dat zijn technische staf intact blijft. Technisch directeur Martin van Geel zal daarom binnenkort om de tafel gaan met zijn assistent-trainers Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel, om ook hun contracten te verlengen.

‘Het is een staf die zeer complementair is aan elkaar. Ronald Koeman geeft daar leiding aan, maar er zijn een aantal mensen die daar absoluut heel veel kwaliteiten inbrengen. Ik zet geen tijdslimiet op de gesprekken met Van Bronckhorst en Van Gastel. Jullie horen wel wanneer dat klaar is.’
Woensdag werd bekend dat trainer Ronald Koeman zijn contract met één jaar heeft verlengd. De club zou eigenlijk pas in de winterstop met de trainer om de tafel gaan. ‘We kregen een dusdanig goed gevoel toen we met elkaar in gesprek gingen. En toen is het eigenlijk heel snel gegaan,’ vertelt technisch directeur Martin van Geel aan RTV Rijnmond.
Keeperstrainer Patrick Lodewijks is al in het bezit van een doorlopend contract bij Feyenoord en zal dus ook volgend seizoen behoren tot de technische staf van trainer Ronald Koeman.