nieuws

Venice in Live uit Lloyd

ROTTERDAM - De Amerikaanse folk/country/rockband Venice is met een nieuwe akoestische kersttour terug in Nederland! De broers Lennon en hun twee gelijknamige neven - gezamenlijk Venice - brengen pop en rock met een flinke scheut country in de aloude zonovergoten Californische traditie van The Eagles, The Beach Boys en Crosby, Stills, Nash & Young.
Loepzuivere harmonieën en prachtige songs lijken de tijd even stil te zetten. De band werd in Nederland populair dankzij een optreden in het programma 2 meter-sessies van Jan-Douwe Kroeske en trad sindsdien veelvuldig op op de grote podia en festivals.
De band koos Live uit Lloyd als Rotterdams podium en speelt vanavond 5 songs, waaronder twee kerstsongs en een nagelnieuw liedje dat op de nieuwe cd komt te staan. En let op, Live uit Lloyd is vanavond pas vanaf 23:00 uur te horen, i.v.m. de extra lange sport. Is dat te laat, dan kun je het al eerder op de website beluisteren en zaterdag is er een herhaling tussen 18:00 uur en 19:00 uur. Venice is: Kipp Lennon (lead vocals), Mark Lennon (lead vocals), Michael Lennon (electric & acoustic guitar, vocals), Pat Lennon (electric & acoustic guitar, vocals), Mark Harris (bas) en Rich Mangicaro (percussie).