nieuws

Excelsior hoopt te investeren in winterstop

ROTTERDAM - Eindelijk was er vrijdagavond weer goed nieuws voor het de laatste tijd zo geplaagde Excelsior. De Rotterdamse voetbalclub presteert maar matig in de competitie, maar wist toch koploper Sparta met 2-1 te verslaan. Naast dit zo gewenste sportieve succes hoopt Excelsior-voorzitter Albert de Jong binnenkort ook op zakelijk gebied een slag te slaan.
De Jong is sinds dit seizoen de voorzitter van de Kralingse voetbalclub en is er in de maanden dat hij bij de club werkt achter gekomen dat één ding erg belangrijk is in het voetbal: geld. De Jong wil bij Excelsior graag investeren in spelers, faciliteiten en het wegwerken van de schuld. Dit kan niet zonder sponsors. 'Binnenkort hopen we een paar grote sponsors te presenteren', aldus de preses tegenover Radio Rijnmond.
Ook wordt er op zeer korte termijn onderzocht of de club kan investeren in nieuwe spelers. 'Als we in de winterstop aankopen doen, zal dat op zeer beperkte schaal zijn. De hand moet de komende tijd nog op de knip gehouden worden', aldus De Jong.
Beluister hieronder het gehele gesprek tussen Excelsior-voorzitter Albert de Jong en presentator Walter Tempelman.