Van Persie beslist stadsderby in blessuretijd

Van-Persie
Van-Persie
ROTTERDAM - Robin van Persie heeft zijn waarde voor Manchester United opnieuw bewezen. De oud-Feyenoorder maakte de winnende treffer in de stadsderby tegen Manchester City, door de koploper met 2-3 gewonnen. De international schoot in blessuretijd een vrije trap achter keeper Joe Hart.
De bezoekers stonden bij de rivaal bij rust met 0-2 voor. Wayne Rooney maakte beide ploegen voor de ploeg van trainer Sir Alex Ferguson. In de tweede helft maakte Yaya Touré de aansluitingstreffer, waarna Pablo Zabaleta gelijkmaakte: 2-2. Van Persie bezorgde United alsnog drie punten.
Dankzij de winst loopt koploper Manchester United verder uit. Naaste belager City volgt al op zes punten.