nieuws

Nu Discussie: een echte of een nepperd?

kerstboom
kerstboom
ROTTERDAM - Wordt het dit jaar een echte kerstboom of eentje van plastic? Een Nordmann, Blauwspar of een Den? Of toch maar geen boom: ze zijn duur genoeg.
Sint Nicolaas is koud het land uit en veel mensen zijn alweer in de ban van kerst. Misschien bent u er op dit moment wel druk mee bezig en staat u te worstelen met die kerstverlichting die werkelijk altijd in de knoop zit!!!
Of vindt u het deze week nog veel te vroeg voor een kerstboom en gaat u pas volgende week of nog veel later aan de slag?
Het zijn economisch barre tijden en een beetje knappe boom kost al gauw meerdere tientjes. Misschien heeft u het geld er niet meer voor over.
Misschien gaat u voor handig en haalt u hem ieder jaar weer uit een grote doos van zolder. Lekker goedkoop en geen gedoe met naalden. Die dennegeur haalt u wel uit een spuitbus. En zo'n nepboom is ook beter voor het milieu, of toch niet?
Discussieer mee over uw ideale boom: een echte of een nepperd. Over versieren. Bel 010 - 436 44 36 of chat mee onder dit scherm.

Rijnmond Nu: Word bijgepraat over het nieuws om de hoek, maar ook over binnen- en buitenlandse kwesties. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. En praat zélf mee! Rijnmond Nu: iedere werkdag tussen 17.00 en 19.00 uur.