nieuws

Kruys maakt rentree in basis Excelsior

Ricky-Kruys
Ricky-Kruys
ROTTERDAM - Rick Kruys staat vrijdagavond in de basis bij Excelsior. Hij vervangt de geschorste Matthew Steenvoorden. De Kralingers nemen het vrijdag in Leeuwarden op tegen Cambuur.
Steenvoorden kreeg in de gewonnen derby tegen Sparta vorige week zijn vijfde gele kaart van het seizoen en moet daardoor verplicht toekijken. Verder heeft Vlemmings geen redenen om aanpassingen te doen in zijn ploeg. Dat betekent dat Daan Blij opnieuw de voorkeur krijgt boven Roland Alberg, die op de bank begint.
Excelsior wil in Leeuwarden een goed gevolg geven aan de zege op Sparta. De nummer zestien van de Jupiler League hield een goed gevoel over aan de eerste zege sinds 3 september, maar wil tegen Cambuur laten zien dat de overwinning geen incident was. Excelsior slaagde er dit seizoen nog niet eerder in twee duels achter elkaar te winnen.
De ontmoeting tussen Cambuur en Excelsior is vrijdagavond live te volgen via Radio Rijnmond. Datzelfde geldt voor de duels tussen Sparta en Telstar en Almere City en FC Dordrecht. De uitzending van Rijnmond Sport begint om 19.00 uur.