nieuws

NU Discussie: Tips voor een goedkope kerst?

ROTTERDAM - Je kunt het geweeklaag al aan horen komen, straks in januari: "Ik heb zón dure maand gehad..." Hoe kerst te vieren zonder de portemonnee helemáál om te keren?
De crisis viert hoogtij, maar intussen lijkt het erop dat er dit jaar nog méér geld wordt uitgegeven met de kerstdagen. Hoe kan dit toch? In Rijnmond Nu geeft de woordvoerder Detailhandel Nederland antwoord.

Er is waarschijnlijk nog een grote groep mensen met geld, maar er is natuurlijk óók een groeiende groep mensen die niet weten hoe ze de eindjes aan elkaar moeten knopen. En die mensen hoor je zeggen: "Oh jee, die vermaledijde kerstdagen komen er weer aan..."
Móet kerst per se duur zijn? Of zijn er manieren om de kerstdagen een beetje betaalbaar te houden? Rijnmond Nu is benieuwd welke creatieve ideeen u heeft om de kosten in de hand te houden. En u krijgt tips van een budgetcoach.
Merkt u dat de kerst voor u kariger is geworden? Houdt u rekening met de manier waarop u de kerstmaaltijd voorbereidt en in inkoopt?
Bent u overgestapt op een kunstboom? En is een blinde vink óók lekker met de kerst? En struint u adressen af voor tóch een leuk cadeau, maar niet gruwelijk duur?

Bel 010 - 436 44 36 of chat hieronder mee.

Rijnmond Nu: Word bijgepraat over het nieuws om de hoek, maar ook over binnen- en buitenlandse kwesties. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. En praat zélf mee! Rijnmond Nu: iedere werkdag tussen 17.00 en 19.00 uur.