nieuws

Sparta huurt middenvelder Stef Peeters

sparta
sparta
ROTTERDAM - Sparta heeft zich versterkt met de middenvelder Stef Peeters. De Belg wordt voor anderhalf jaar gehuurd van Racing Genk. Peeters traint donderdag direct mee met de selectie van trainer Michel Vonk.
Ook MVV hengelde naar de komst van Peeters, maar Sparta heeft haar belangrijkste concurrent om de titel dus afgetroefd. Tot tevredenheid van algemeen en technisch directeur Wiljan Vloet: 'Met de komst van Stef Peeters versterken we onze selectie. Stef is een creatieve middenvelder met een uitstekende pass en goed spelinzicht. Hij is aanvallend ingesteld en in het combinatievoetbal van Sparta komt hij regelmatig dicht bij de spits te spelen. Dat hebben wij de laatste wedstrijden gemist. De komst van Stef Peeters past in onze strategie van jonge mensen een kans geven.'
De 20-jarige Peeters speelde al vanaf zijn zevende jaar bij Genk, waar Mario Been de hoofdtrainer is. Hij verlengde deze zomer zijn contract tot medio 2015, maar kwam tijdens de eerste seizoenshelft nog niet in actie voor de Belgische subtopper.