nieuws

Verdachten steekpartij Hoek van Holland nog spoorloos

steekpartij_hoek_van_holland
steekpartij_hoek_van_holland
ROTTERDAM - De verdachten van het neersteken van een taxichauffeur in Hoek van Holland zijn nog altijd spoorloos. Het OM heeft daarom besloten het grootschalige rechercheteam op te heffen.
De taxichauffeur raakte op 18 november zwaargewond door de steekpartij. De politie heeft uitgebreid gezocht naar de twee verdachten. Het team deed meerdere malen buurtonderzoek en sprak met veel getuigen. In de taxi en de Harmoniestraat en omgeving werd uitgebreid sporenonderzoek verricht.
Verder zijn camerabeelden bekeken, tientallen tips nagetrokken, flyers verspreid en posters opgehangen. Ook aandacht in het tv-programma Opsporing Verzocht en een sms-bombardement hebben niet tot de gouden tip geleid. Een aantal sporen wordt momenteel nog nader onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut.
Het opheffen van het speciale onderzoeksteam betekent niet dat het onderzoek naar het steekincident is stopgezet. Enkele lokale rechercheurs blijven de komende tijd de nog resterende aanknopingspunten onderzoeken.