nieuws

Pellè tot zomer 2017 bij Feyenoord

ROTTERDAM - Graziano Pellè heeft zijn contract bij Feyenoord met vier jaar verlengd. De Italiaanse spits is nu tot de zomer van 2017 aan de Rotterdamse club verbonden. Naar verluid maakt Feyenoord iets meer dan twee miljoen euro over aan Parma, de huidige werkgever van Pellè.
Technisch directeur Martin van Geel was al weken in onderhandeling met de aanvaller en kreeg onlangs van de Raad van Commissarissen toestemming om de transfer af te ronden. Mogelijk is ook AZ, de oud-werkgever van Pellè betrokken in de deal. De club uit Alkmaar had namelijk nog één miljoen euro tegoed van Parma. Vanmiddag is in Radio Rijnmond Sport een interview te horen met Van Geel over de transfer van Pellè.
Pellè speelt sinds begin van dit seizoen op huurbasis voor Feyenoord. De aanvaller maakte tot dusver veertien doelpunten in de competitie. Bovendien was hij ook nog trefzeker in het bekertoernooi. De clubtopscorer van Feyenoord komt vanmiddag aan het woord in Radio Rijnmond Sport. De uitzending begint om 14.00 uur.