nieuws

Van Peenen nu ook erevoorzitter Heerjansdam

ROTTERDAM - Janus van Peenen is zaterdagmiddag benoemd tot erevoorzitter van Heerjansdam. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club. Van Peenen trad al in 1970 toe tot het bestuur van de eersteklasser en krijgt de titel vanwege zijn jarenlange verdiensten voor de club. De 69-jarige voorzitter begon destijds als tweede penningmeester aan de Molenwei.

Nieuwe hoofdtrainer

De clubleiding van Heerjansdam maakte eveneens bekend in zee te gaan met een nieuwe hoofdtrainer. Miguel van Dungen zwaait met ingang van volgend seizoen met de scepter van de ploeg uit de gemeente Zwijndrecht. De voormalig coach van Roda Boys is de opvolger van Philip den Haan, die komende zomer vertrekt bij Heerjansdam.
Onder leiding van Den Haan bezet Heerjansdam momenteel de zevende plaats in de eerste klasse C van het zaterdagamateurvoetbal. De club wist twintig punten te behalen uit dertien gespeelde wedstrijden. De achterstand op koploper VVGZ bedraagt tien punten. Heerjansdam degradeerde vorig seizoen uit de hoofdklasse B.