nieuws

VIDEO: Feyenoord praat in Spanje met De Vrij

ROTTERDAM - Feyenoord wil het contract van Stefan de Vrij graag verlengen. De verbintenis van de aanvoerder van de Rotterdammers loopt medio 2014 af.

Technisch directeur Martin van Geel: 'Wij hebben aangegeven dat wij graag met hem willen verlengen. Hij is onze aanvoerder. Een goede en talentvolle speler. Of het lukt om zijn contract te verlengen zal moeten blijken, maar van beide kanten is er een positieve intentie. Ik zal deze week tijdens het trainingskamp in Marbella een kop koffie met hem drinken en de sportieve situatie bespreken. En daarna pakken wij het wel op met zijn management.'

Kaj Ramsteijn

Voor een andere centrale verdediger, Kaj Ramsteijn, hebben twee clubs zich gemeld om hem op huurbasis over te nemen. Zowel VVV-Venlo als PEC Zwolle wil hem graag tijdelijk hebben. Ramsteijn komt in Rotterdam niet aan spelen toe en mag ergens anders ervaring opdoen. Hij is niet met de selectie van Feyenoord meegereisd naar Spanje, omdat hij kampt met een lichte blessure.
Anass Achahbar
Ook Anass Achahbar mag verhuurd worden, maar zelf wil de aanvaller in de Kuip blijven. Door de blessures van Ruben Schaken, Wesley Verhoek, Sekou Cisse en John Goossens hoopt de spits een kans te krijgen als rechtsbuiten.