nieuws

FC Dordrecht slaat bod op verdedigers af

Mawouna Amevor
Mawouna Amevor
ROTTERDAM - Josimar Lima en Mawouna Amevor worden nauwlettend in de gaten gehouden door clubs uit binnen- en buitenland. De twee verdedigers van FC Dordrecht vormen dit seizoen het hart van de defensie aan de Krommedijk en doen dat naar behoren. Technisch directeur Marco Boogers heeft meerdere biedingen afgeslagen.
Boogers is van mening dat de geboden bedragen op Lima en Amevor (foto) te laag zijn. Volgens de sportieve beleidsbepaler van FC Dordrecht is de financiële situatie van de club niet op het niveau dat ieder bod zomaar geaccepteerd zal worden. Onlangs verliet FC Dordrecht de gevarenzone en werd het door de KNVB ingedeeld in de middelste categorie van het puntensysteem.
Amevor laat via het sociale medium Twitter weten dat hij zichzelf nog niet rijp acht voor een buitenlands avontuur. 'Daar ben ik te jong voor. Ik wil het liefst het seizoen hier afmaken,' aldus de 21-jarige verdediger, die bezig is aan zijn derde seizoen in Dordrecht. Lima is momenteel met Kaapverdië in voorbereiding op de Afrika Cup.