Sparta verliest nipt van Nigeria

Calabro-Sparta
ROTTERDAM - Sparta heeft zaterdag de oefenwedstrijd tegen het nationale team van Nigeria met 1-0 verloren. In het Portugese Vilamoura werkte Fegor Ogude tien minuten na rust de bal achter de ingevallen doelman Roy Kortsmit.
Sparta kreeg na die 1-0 nog wel mogelijkheden op de gelijkmaker. Met name Mario Bilate had de Rotterdammers naast de Nigerianen kunnen zetten. De spits wist de steekpass van Illias Bel Hassani echter niet te verzilveren.
Het was voor Sparta de tweede oefenwedstrijd in Portugal. Eerder al werd er geoefend tegen het Duitse Hoffenheim. Ook dat duel werd nipt verloren (1-0). De wedstrijd tegen Nigeria was de laatste activiteit van Sparta in het Zuid-Europese land. Zondag staat de competitiewedstrijd tegen FC Den Bosch op het programma.