Dordrecht verliest in doelpuntrijk oefenduel van Cambuur

FC Dordrecht heeft het oefenduel tegen Cambuur Leeuwarden met 4-3 verloren. De ploeg van trainer Gert Kruys kwam op eigen veld driemaal op voorsprong, maar trof in Cambuur een veerkrachtige tegenstander.

De eerste die het net deed bollen was Dordrecht-aanvaller Lars Veldwijk. Vijf minuten na diens doelpunt in de 27e minuut kwam Cambuur op gelijke hoogte. Michiel Hemmen was trefzeker namens de Friezen. Lang kon Cambuur niet genieten van die gelijke stand, want direct na de aftrap zette Garry Mendes Rodrigues Dordrecht alweer op voorsprong.

Na rust werd het duel niet minder aantrekkelijk. Beide ploegen kregen volop mogelijkheden om de score op te schroeven. Cambuur deed dat als eerste. Wederom Hemmen zorgde voor de gelijkmaker. Toch kwam Dordrecht weer langszij via Adnan Alisic. De middenvelder schoot in de 65e minuut de 3-2 binnen.

Het laatste woord was voor de Friezen. Via Melvin de Leeuw werd het 3-3, waarna Tighadouni zich in de slotfase ontpopte tot matchwinnaar. Vrijdag hervat Dordrecht de competitie. Tegenstander is FC Volendam.

Deel dit artikel: