nieuws

Boogers: 'Bezig met aanvallende versterking'

ROTTERDAM - FC Dordrecht kent tot nu toe een prima seizoen. Met een vijfde plaats in de Jupiler League voldoet de ploeg van trainer Gert Kruys voorlopig ruimschoots aan de doelstelling. Ook technisch directeur Marco Boogers is tevreden over de huidige prestaties, maar richt ondertussen ook zijn blik op de toekomst.
'FC Dordrecht zit in de lift. We hebben de contracten van enkele voor ons belangrijke spelers verlengd en nu gaan we kijken waar we ons willen versterken', aldus Boogers tegenover RTV Rijnmond. 'Ik ben nu druk bezig met een spits die als stand-in van Lars Veldwijk kan fungeren', vervolgt hij. Wie Boogers precies op het oog heeft wil hij niet zeggen. Onlangs haalde Dordrecht al Ilias Haddad en Romario Kortzorg binnen.
Boogers was overigens verbaasd dat het duel tegen FC Volendam vrijdag werd afgelast. 'Volendam trainde namelijk wel de hele week op het kunstgrasveld. Zeg dan gewoon dat je niet wíl voetballen', aldus de technisch directeur. 'Nu kan je op maandagavond gaan voetballen, wat totaal niet aantrekkelijk is.'