nieuws

Van Bremen nieuwe trainer Excelsior '20

Ton van Bremen
Ton van Bremen
ROTTERDAM - Ton van Bremen is met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Excelsior '20 uit Schiedam. De voormalig profvoetballer van onder meer Excelsior, NAC en Vitesse komt over van SC Feyenoord. Van Bremen is de opvolger van Jurgen van Dun, die twee seizoenen aan het roer stond bij de zondageersteklasser.
Van Bremen tekent een contract voor één seizoen bij Excelsior '20. De 44-jarige coach is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen als eindverantwoordelijke van SC Feyenoord. De afgelopen twee jaar was hij actief als assistent-trainer van de Rotterdammers. Als trainer was Van Bremen ook werkzaam in de jeugdopleiding van Excelsior. Namens de Kralingers droeg hij in totaal zeven seizoenen het shirt als speler.
Bij de amateurtak van Feyenoord is Harry Akkermans komend seizoen de hoofdtrainer. De Rotterdammer wacht op Varkenoord de zware taak om SC Feyenoord terug te brengen naar de top van het amateurvoetbal. De club besloot om vanaf volgend seizoen afscheid te nemen van het voetbal op de zondag en te verhuizen naar de zaterdagcompetitie. Het begint daardoor in de vierde klasse.