nieuws

Schaken mist ook bekerduel met PSV

ROTTERDAM - Ruben Schaken is er woensdagavond niet bij als Feyenoord in Eindhoven de bekerwedstrijd tegen PSV speelt. De 30-jarige aanvaller heeft nog te veel last van zijn liezen.
Schaken trainde dinsdagochtend daarom apart van de groep. Zoals bekend is hij in de winterstop aan beide liezen geopereerd. Zijn versnelde rentree tegen Ajax liep op 20 januari uit op een grote teleurstelling. Afgelopen zondag zat hij tijdens Feyenoord-FC Twente (0-0) dan ook op de tribune.
In tegenstelling tot Schaken zijn John Goossens en Wesley Verhoek wel inzetbaar tegen PSV. Het duo maakte na een lange blessureperiode afgelopen maandag hun rentree in Jong Feyenoord/Excelsior. Het beloftenelftal ging in Waalwijk tegen RKC met 4-1 onderuit. Goossens scoorde overigens wel in dat duel. Samen met Verhoek vervangt hij Mitchell Te Vrede en Guyon Fernandez in de selectie
Het lijkt er op dat Ronald Koeman in Eindhoven voor dezelfde elf spelers kiest als zondag tegen Twente. Anass Achahbar is dus opnieuw basisspeler.
De kwartfinale-ontmoeting PSV-Feyenoord begint woensdag om 20.45 uur. Het duel is uiteraard live te volgen op Radio Rijnmond. De sportuitzending op 93.4 FM begint om 19.00 uur met een uitgebreide voorbeschouwing op de bekerkraker.