nieuws

Vloet staat nog altijd niet open voor PSV

Wiljan Vloet
Wiljan Vloet
ROTTERDAM - Wiljan Vloet heeft benadrukt dat een tussentijds vertrek bij Sparta geen optie is. De algemeen en technisch directeur van de Rotterdammers werd vorig jaar veelvuldig in verband gebracht met een functie als hoofd jeugdopleidingen bij PSV en ook nu blijft het verhaal sluimeren. Vloet wil echter zijn klus bij Sparta afmaken.
Marcel Brands bevestigt tegenover RTV Rijnmond dat Vloet een kandidaat is om aan de slag te gaan in Eindhoven, maar de technisch directeur van PSV ontkent dat er verregaande gesprekken gaande zijn tussen beide partijen. De 50-jarige Vloet was in het seizoen 2008/09 ook actief als hoofd jeugdopleidingen van PSV. Daarna vertrok hij naar NEC, waar hij twee seizoenen onder contract stond als trainer. Eerder was hij coach van onder meer Roda JC en Sparta.
Vorig jaar reageerde Vloet al op een mogelijke overstap naar De Herdgang. 'De interesse van PSV is naar buiten gekomen, maar er zijn wel meer clubs die mij de positie van trainer hebben aangeboden. Ook dat heb ik gelijk afgewezen, omdat ik volledig met Sparta bezig ben. Het verhaal is heel simpel: ik heb een doorlopend contract bij Sparta. Zoals het nu ervoor staat ga ik gewoon die vijf jaar vol maken,' waren destijds de woorden van Vloet.