nieuws

Pistoleros de la Paz in Live uit Lloyd

ROTTERDAM - Al gehoord van Pistoleros de la Paz? Dat zou goed kunnen, want deze vredelievende, muzikale scherpschutters hebben in korte tijd al flink wat mensen in het hart geraakt met hun zonnige melodieën en opzwepende, exotische ritmes. Zelfs Manu Chao is fan en klaagt dat hij het schijfje niet uit zijn cd-speler krijgt!
Pistoleros de la Paz is een Nederlandse/Spaanse groep, bezeten van de rumba catalana uit de straten van Barcelona. Afgelopen zomer heeft de band het enthousiast onthaalde debuutalbum 'Tanto Calor' uitgebracht, waarmee ze de laatste maanden door Spanje hebben getoerd. Nu heeft de band zich weer in thuishaven Amsterdam gevestigd om de plaat in Nederland onder de aandacht te brengen.
Begin volgend jaar zal de band haar tweede single/videoclip lanceren en voor de rest van 2013 staan tournees door het Caribisch gebied, Europa en Zuid Amerika op het programma.
Laat Pistoleros de la Paz je besmetten met hun vrolijke sound en muzikale glimlach, een culturele mix die explodeert met ritmo Latino!