Garry Mendes Rodriques naar Levski Sofia

Garry Mendes Rodriques vertrekt per direct naar Levski Sofia. De aanvaller speelde vrijdagavond nog mee met FC Dordrecht in het duel met Helmond Sport (2-4), maar technisch manager Marco Boogers twitterde direct na het duel dat hij definitief verkast naar de Bulgaarse club.

Mendes Rodriques werd door FC Dordrecht dit seizoen gehuurd van ADO Den Haag, waarmee de Dordtenaren een samenwerkingsverband hebben. In dat halve jaar scoorde Mendes Rodriques vijf keer voor de eerste divisionist.

De speler over zijn overstap: 'Ik kreeg ineens een belletje dat Levski Sofia mij wilde kopen. Daarna heb ik veel gesproken met mensen om mij heen en zij vonden ook dat ik deze kans moest grijpen. Deze kans komt niet vaak, dus wil ik die met beide handen grijpen. Ik ben FC Dordrecht verder heel dankbaar. Het is mij gelukt om me hier 'in the picture' te spelen. Het is jammer dat ik mijn laatste wedstrijd verlies.'

Mendes Rodriques vertrekt voor 300.000 euro naar Sofia, waarvan twee ton naar ADO Den Haag gaat en één ton richting de Krommedijk.

Deel dit artikel: