Zaalvoetballers TPP-Rotterdam hard onderuit

TPP
TPP
ROTTERDAM - De zaalvoetballers van TPP-Rotterdam hebben op eigen veld een zware nederlaag geleden. In het Topsportcentrum ging de thuisploeg met liefst 0-7 onderuit tegen Hovocubo. Bij rust keek TPP tegen een nipte achterstand aan en leek nog alles mogelijk, maar de bezoekers liepen uit naar een monsterzege.
Twee spelers van de Rotterdammers kregen zelfs nog een rode kaart in de tweede helft. Brahim Marbah en Iskender Aydemir haalden het einde van de wedstrijd niet tegen het hogergeplaatste Hovocubo.
Op 1 maart komt TPP pas weer in actie in competitieverband. Leekster Eagles is op die dag de opponent van de Rotterdamse formatie.