nieuws

Inschrijving Ons Kluppie 2013 loopt storm

13janOnsKluppie
13janOnsKluppie
ROTTERDAM - De inschrijving voor de jaarlijkse verkiezing Ons Kluppie loopt als een trein. Elke Rotterdamse sportvereniging heeft de kans 2.500 euro te winnen en zich tijdens uitzending op TV Rijnmond van haar mooiste zijde te tonen. En dat heeft tot gevolg dat de inzendingen binnenstromen.
Voor wie zijn of haar club ook wil inschrijven: dat is mogelijk op: www.rotterdamsportsupport.nl/onskluppie. Dit kan tot vrijdag 1 maart. De verkiezing van ‘leukste club van Rotterdam’, een mooie traditie van RTV Rijnmond en Rotterdam Sportsupport, kent haar ontknoping op zaterdag 25 mei.
Waarom is uw vereniging zo bijzonder? Wat hebben jullie allemaal te bieden? Wie bieden jullie wekelijks plezier? Kortom, waarom verdienen jullie het predicaat Ons Kluppie 2013 en het bijbehorende geldbedrag en de brede media-aandacht? Overtuig een deskundige jury met een wervende aanmelding.
De jury selecteert tien verenigingen die zich op Radio Rijnmond mogen presenteren aan een breed publiek. Zodra de tien genomineerde clubs zijn bekendgemaakt, kan het publiek stemmen op zijn favoriete club. Een deskundige jury beslist ook mee over wie ‘Ons Kluppie 2013’ wordt.
In het 10-jarige jubileumjaar van Rotterdam Sportsupport wordt extra uitgepakt met Ons Kluppie. Zo vallen alle tien de genomineerde verenigingen in de prijzen. Zij beleven een extra feestelijke finale, ditmaal bij RKC WION, de winnaar van Ons Kluppie 2012. Daarvoor worden ook alle voormalige winnaars uitgenodigd. Bovendien zullen enkele oud-winnaars in een tv-reportage op RTV Rijnmond worden uitgelicht.