nieuws

De Haan en Wijnstekers in FC Rijnmond

FC Rijnmond
FC Rijnmond
ROTTERDAM - Ferry de Haan en Ben Wijnstekers zijn zondagavond te gast in de voetbaltalkshow FC Rijnmond. De algemeen directeur van Excelsior en voormalig aanvoerder van Feyenoord schuiven aan bij presentator Frank Vijg en analist Ruud van Os om na te praten over het betaalde voetbal van dit weekend. FC Rijnmond begint zondag rond 20:15 uur.
Feyenoord speelt zondag de topper tegen PSV. Het duel in De Kuip begint om 12:30 uur. Excelsior kwam afgelopen vrijdag in actie. De Rotterdammers speelden in eigen huis met 2-2 gelijk tegen regiogenoot FC Dordrecht. Sparta deed betere zaken. De ploeg van trainer Michel Vonk won met 4-1 op bezoek bij FC Volendam. Door de overwinning staat het nog altijd aan kop in de Jupiler League. De voorsprong op naaste belager MVV bedraagt vier punten.
Wijnstekers speelde tussen 1975 en 1988 voor Feyenoord en werd één keer kampioen en sleepte twee keer de beker in de wacht. De 57-jarige Rotterdammer kwam bovendien 36 keer uit voor het Nederlands elftal. De Haan is eveneens een oud-speler van de veertienvoudig kampioen van Nederland. Hij veroverde de landstitel, de Johan Cruijff Schaal en de UEFA Cup en sloot in 2007 zijn carrière af bij Excelsior, waar hij ook zijn loopbaan begon.