nieuws

Kort nieuws uit de regio

Rijnmond Kort
Rijnmond Kort
ROTTERDAM - Brand in Krimpen aan den IJssel, berovingen in Capelle aan den IJssel en in Spijkenisse: Kort nieuws uit de regio.
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - In een woning in Krimpen aan den IJssel heeft zondagavond een schoorsteenbrand gewoed.Er is niemand gewond geraakt. Een deel van de pui van de woning aan de Roos werd gesloopt om de brand beter te kunnen bestrijden. De brand brak uit om ongeveer kwart voor 7. Een klein uur later werd het sein brand meester gegeven.
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Een nog onbekende man is zaterdagavond laat in de Kievitlaan in Capelle aan den IJssel overvallen. Hij liep rond kwart voor twaalf buiten een sigaret te roken toen hij werd aangevallen door vier mannen in donkere kleding. Ze bedreigden hem met een vuurwapen en beroofden hem van zijn tas met daarin zijn telefoon en portemonnee. De overvallers gingen ervandoor in een auto.
SPIJKENISSE - In Spijkenisse is in de nacht van zaterdag op zondag een jongen beroofd op de Karperveen. Twee jongens op de fiets reden daar langs een snackbar waar vijf jongens stonden. Drie daarvan renden achter de fietsers aan en dwongen hen te stoppen. Een jongen kreeg een klap en moest zijn portemonnee afgeven. De overvallers renden daarna weg.