nieuws

DJ Afrojack crasht met zijn nieuwe Ferrari

ROTTERDAM - De wereldberoemde DJ Afrojack uit Spijkenisse heeft woensdagavond met zijn Ferrari een ongeluk gehad. De dj, wiens echte naam Nick van de Wall is, zette een foto van de auto die compleet in de prak zit op Twitter.
"OK, that sucks, good thing were all ok!!!! Lesson in life: dont drive a ferrari in shit weather!", schreef hij erbij. Hij en twee anderen staan lachend op de foto naast de auto. Volgens een woordvoerder van de VerkeersInformatieDienst gebeurde het ongeluk op knooppunt Ypenburg.
Nieuwe auto net opgehaald
Afrojack had net een uur daarvoor zijn nieuwe Ferrari 458 opgehaald, vertelde hij bij RTL Boulevard, toen hij op de A4 op een glad stukje wegslipte, draaide en vervolgens tegen de vangrail tot stilstand kwam. Hij reed naar eigen zeggen ongeveer 110, 120 kilometer per uur.
De auto is volgens de wereldbekende dj niet total loss en over 2 maanden gerepareerd. Dat hij zonder deze auto zit is geen probleem; hij heeft nog een Audi, meldde hij. "Ik heb niets te klagen."
Hij bood zijn excuses aan aan iedereen die door hem in de file is terechtgekomen.
Nieuwe vriend
Eerder op de dag had DJ Afrojack nog een foto op de berichtensite gezet waarop hij trots naast de nog onbeschadigde auto stond: "I made a new friend!!". Later op de avond liet hij via Twitter nog weten: "Have to take rear wheel drive lessons, 458 is a monster compared to the R8!"