nieuws

Beleef de lente

ooievaarluc
ooievaarluc
ROTTERDAM - Meegluren in de nesten van vogels, op expeditie naar de Kinabalu en bladeren door de geschiedenis van 1001 Nederlandse vrouwen.foto: Luc Hoogenstein
De camera's van Beleef de Lente zijn open. Dat betekent 24 uur per dag meegluren in acht vogelnesten. Chris Natuurlijk gluurt mee met Luc Hoogenstein van Vogelbescherming Nederland.
Joris van Alphen vertelt over de foto's die hij voor National Geographic heeft gemaakt van lichtgevende paddenstoelen, vleesetende reuzenplanten en kleverige kikkers tijdens een expeditie naar de Kinabalu, een hoge berg in Borneo. Zondag geeft de fotograaf en bioloog een lezing over dit onderwerp in het Natuurhistorisch in Rotterdam.
1001 vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis is een vuistdik boek onder redactie van Els Kloek over beroemde, beruchte, opmerkelijke en spraakmakende vrouwen uit de vaderlandse geschiedenis. Vera Weterings heeft aan dit imposante naslagwerk meegewerkt en vertelt over een paar bijzondere vrouwen uit het boek.
Over Chris Natuurlijk!
Waar hoor je over mooie parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk!
Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00