nieuws

Kort nieuws uit de regio

Rijnmond Kort
Rijnmond Kort
ROTTERDAM - Korte brand bij kolencentrale Maasvlakte, Vlaardingse amateurvoetballer gearresteerd na mishandeling en papieren rotsblokken in Rotterdam: Kort nieuws uit de regio.
Brand bij kolencentrale Maasvlakte
ROTTERDAM - Bij een kolencentrale op de Europaweg op de Maasvlakte heeft zondagavond korte tijd brand gewoed. De brand begon in een stelling op 42 meter hoogte. Omdat het vuur zo hoog zat, had de brandweer moeite om het brandje te blussen. Volgens de Veiligheidsregio raakte er niemand gewond.

Papieren kunstwerk in Rotterdam


ROTTERDAM – Er is zondag een nieuw kunstwerk onthuld aan het Rijnhoutplein achter de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Het kunstwerk bestaat uit vijftig rotsblokken van papier en karton. Het staat bij het atelier van kunstenares Karin Trenkel. Het landschap wordt in juni weer afgebroken. De rotsblokken worden dan over Nederland verspreid.

Amateurvoetballer gearresteerd na mishandeling

VLAARDINGEN - Een 22-jarige amateurvoetballer van de Vlaardingse club Zwaluwen is zondag opgepakt omdat hij tijdens de uitwedstrijd tegen Maasdijk een 50-jarige man zou hebben mishandeld. Volgens de politie ontstond er tijdens de wedstrijd ruzie. Het 50-jarige slachtoffer zou geprobeerd hebben de ruzie te sussen, waarna hij zou zijn geslagen. Hij had een bloedlip en een afgebroken tand. Het elftal van de Zwaluwen is voorlopig geschorst.