nieuws

Opel tekent voor vier jaar in De Kuip

ROTTERDAM - Feyenoord speelt de komende vier seizoenen met Opel op het shirt. Welk bedrag met de sponsordeal is gemoeid, is niet bekendgemaakt. Als shirtsponsor is Opel ook betrokken bij de jeugdopleiding van Feyenoord én de maatschappelijke projecten van de Rotterdamse club.
Namens het automerk zat managing director Karl Howkins achter de tafel in de perskamer van de Kuip. Feyenoord werd vertegenwoordigd door commercieel directeur Mark Koevermans en trainer Ronald Koeman. Laatstgenoemde noemde Opel een sterk internationaal merk. Verder zei hij dat Feyenoord op alle facetten bezig is verloren terrein terug te winnen.
Opel was in de jaren tachtig ook al shirtsponsor van Feyenoord. De multinational volgt in de Kuip ASR op, dat na ruim 20 jaar stopt als hoofdsponsor. Mocht in de toekomst de mogelijkheid ontstaan dat gokbedrijven shirtsponsor worden in de Nederlandse sportwereld is Feyenoord zeer geïnteresseerd, ondanks het contract met Opel. Er zou dan eventueel een partnership kunnen ontstaan.