nieuws

Elvis Manu wekenlang uitgeschakeld

ROTTERDAM - Excelsior moet het voorlopig stellen zonder Elvis Manu. De gehuurde speler van Feyenoord is in ieder geval de komende weken uitgeschakeld met een blessure. Afgelopen vrijdag viel Manu geblesseerd uit in de uitwedstrijd bij Helmond Sport. In dat duel, dat eindigde in een 1-1 gelijkspel, was de aanvaller wel trefzeker voor zijn ploeg.
Het is nog niet duidelijk hoe lang Manu uit de roulatie is. 'Hij is maandag bij Casper van Eijck geweest, de clubarts van Feyenoord. Die heeft aangegeven dat hij er in ieder geval een tijdje mee zoet is. Het gaat over een paar weken. Hoeveel dat weet je nooit precies. Maar voor ons is het natuurlijk wel jammer. Voor ons is het een speler die scorend vermogen heeft, die mis je gewoon,' aldus trainer Leon Vlemmings tegenover RTV Rijnmond.
Naast de geblesseerde Manu kunnen de Kralingers maandagavond op bezoek bij FC Emmen ook niet beschikken over Rick Kruys. De aanvoerder was eerder in het seizoen lang uitgeschakeld met een liesblessure en is uit voorzorg niet opgenomen in de wedstrijdselectie. Komende vrijdag zal hij wel van de partij zijn in de thuiswedstrijd tegen Almere City FC.