nieuws

The Airport Circle in Live uit Lloyd

ROTTERDAM - Daan, de frontman en songwriter van The Airport Circle, werd dankzij zijn ouders en twee oudere broers grootgebracht met een veelvoud aan popmuziek op cassettebandjes en op warm vinyl. Als hij op een gegeven moment zelf songs begint te schrijven probeert hij liedjes in diverse genres uit. De pop komt steeds duidelijker naar boven drijven.
Voorjaar 2012 besloot Daan om er een serieus all-in project van te gaan maken. Het leidt tot het opnemen van een EP en het vormen van de band met een naam die verwijst naar de allereerste drive-in bioscoop ter wereld.
De cirkel is rond met bandleden Tessa (bass), Joey (drums), Ben (keys) en Leroy (guitar).
De muziek van The Airport Cirle is te kenmerken als: toegankelijke popmuziek met een vleug analoog, een snipper rock en een toef soul. De muziek bevat aanstekelijke “oorwurmen” en zal het publiek zeker uitnodigen tot dansen!
De single "Let It Go" werd in juli 2012 als eerste gepubliceerd, inclusief de videoclip voor de single, een vrolijk debuut. De EP komt in december van datzelfde jaar uit en om dat te vieren, organiseerden ze een Circle Party in de De Unie in Rotterdam.
Momenteel zijn ze bezig met een volgende videoclip en een volgende EP. Deze Rijnmondse band is on a roll!