nieuws

Squashers Victoria na winst in wachtkamer

squash
squash
ROTTERDAM - De squashers van Van Cleef Productions Victoria Rotterdam hebben de competitiewedstrijd tegen Maastricht overtuigend met 9-3 gewonnen. Door de achtste zege in elf duels blijven de Rotterdammers meedoen in de strijd om het landskampioenschap.
In de eerste partij was Roshan Bharos weliswaar volledig kansloos tegen Rick Penders, de Victoriaan pakte slechts dertien punten in drie games (0-3), maar Piedro Schweertman en Stephen Cooke stelden vervolgens orde op zaken door respectievelijk Dylan Bennett en de Belg Sam van Brusselen met 3-0 opzij te zetten.
Er zijn nog twee speelrondes te gaan in de eredivisie, maar Victoria heeft nog slechts één wedstrijd voor de boeg. De Rotterdammers zullen over twee weken aandachtig toeschouwer zijn bij het treffen tussen koploper Esrein '25, de enig overgebleven concurrent in de strijd om de titel, en HSRC.
Als Esrein '25 dat duel wint is de Twentse club voor het eerst in de geschiedenis landskampioen. Winnen de Hagenezen, dan wordt de competitie een week later beslist in de laatste speelronde. Victoria speelt dan in Dronten tegen KEAN Flevoparq.