Contact opnemen met Rijnmond

Wil je graag in contact komen met Rijnmond? Dat kan!

Nieuwstip

Voor nieuwstips of persberichten kun je contact opnemen met ons via nieuws@rijnmond.nl, door het contactformulier in te vullen of te bellen met onderstaand nummer.

Je kunt je nieuwstip met foto of filmpje ook naar ons WhatsAppen: +3197012113165

Telefoonnummer en e-mail:

Algemeen nummer: 010 - 707 5 707
Belspellen: 010 - 436 4 436(Nieuws)tips / redactie: nieuws@rijnmond.nl
Overige vragen: info@rijnmond.nl

Postadres

Rijnmond
Postbus 1515
3000 BM Rotterdam

Bezoekadres

Lloydstraat 23
3024 EA Rotterdam

De vernieuwde App en Website 


Door contact op te nemen met Rijnmond, geef je Rijnmond toestemming om de door jou ingestuurde gegevens te verwerken. Meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens en rechten, vind je in ons privacystatement.

Route

Openbaar vervoer

Trein / Tram

Tram 8 stopt het dichtst bij Rijnmond. Deze tram kun je ook nemen als je van Rotterdam Centraal komt. Pak dan de tram richting Spangen en stap uit bij de halte Pieter de Hoochweg. Het is vanaf de tramhalte drie minuten lopen.

Metro

Je kunt met Metro A, B en C bij Rijnmond komen. Stap uit bij de halte Coolhaven. Steek de brug over en loop rechtdoor (via de rotonde) en de verkeerslichten naar het Lloydkwartier. Volg de borden Rijnmond. Dit is een kleine tien minuten lopen.

Watertaxi

Als je met de watertaxi wilt komen, kun je kiezen voor aanlegplaats Müllerpier / St. Jobshaven. Sla direct linksaf en daarna weer linksaf de Lloydstraat in. Het is ongeveer drie minuten lopen.

Met de auto

Auto vanuit Utrecht:

Volg de A12 en A20 richting Rotterdam. Neem afslag 12: Spaanse Polder. Sla aan het einde van de afrit af naar rechts, de Tjalklaan op. Blijf de weg volgen via het Marconiplein, tot aan de kruising Westzeedijk / Pieter de Hoochweg. Volg de borden Lloydkwartier en sla hier rechts af.
Ga daarna direct rechts en de tweede (vlak voor het pand met ‘STROOM’ op de gevel) weer links. Aan het einde van de straat vind je dan het pand van Rijnmond.

Auto vanuit Amsterdam/Den Haag:

Volg de A4 richting Rotterdam tot net voorbij Delft. Neem vlak voor de Ketheltunnel de afslag Ring Noord (Utrecht / Schiedam). Houd aan het einde van de tunnel links aan, de A20 op. Rijd door tot afslag 12: Spaanse Polder. Sla aan het einde van de afrit af naar rechts, de Tjalklaan op.
Blijf de weg volgen via het Marconiplein, tot aan de kruising Westzeedijk / Pieter de Hoochweg. Volg de borden Lloydkwartier en sla hier rechts af.
Ga daarna direct rechts en de tweede (vlak voor het pand met ‘STROOM’ op de gevel) weer links. Aan het einde van de straat vind je dan het pand van Rijnmond.

Auto vanuit Dordrecht/Breda:

Volg de A15 richting Rotterdam. Volg bij knooppunt Vaanplein de borden Zuidplein / Ahoy / Havens 1200-2000. Houd deze weg aan richting Zuidplein en volg daarna de weg richting de Maastunnel en ga deze door.
Ga, als je de Maastunnel uitkomt, bij de rotonde linksaf (Droogleever Fortuynplein) en dan de brug over richting de Westzeedijk. Bij het 2e stoplicht linksaf, dan rijd je het Lloydkwartier in.
Ga daarna direct rechts en de tweede (vlak voor het pand met ‘STROOM’ op de gevel) weer links. Aan het einde van de straat vind je dan het pand van Rijnmond.

Parkeren

Over het algemeen is het druk met parkeren (betaald) rondom ons gebouw. Is in de directe omgevinggeen plek? Dan kun je ook parkeren in parkeergarage Schiecentrale. De ingang hiervan zit aan het begin van de Lloydstraat, naast de Albert Heijn.