Programmering Radio Rijnmond

Radio Rijnmond met Herman Vriend
Radio Rijnmond met Erik Lemmers
Radio Rijnmond met Ruud de Boer
Rijnmond Sport
Chris Natuurlijk
Muziek voor Volwassenen
Roland Vonk
De Emotie
Zaterdagmiddag LIVE
Zuid-Holland Sport

▶ Hoe ontvang ik Radio Rijnmond?

Radio Rijnmond is in heel Zuid-Holland en delen van Noord-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Utrecht te ontvangen via de ether op 93.4 FM. Verder kun je Radio Rijnmond digitaal ontvangen via je kabelprovider en via DAB+, de digitale opvolger van FM.

Digitaal

Provider Kanaal
DAB+ RandstadRandstad 8A
DAB+ ZuidwestZuidwest-Nederland 9D
Caiway 852
Digitenne 117
KPN 890
T-Mobile 1855
Tele 2 935
Telfort 890
XS4ALL 890
Ziggo 829

Frequenties analoge kabel


▶ Internetstreams


Programmering

Herman Vriend


Is er een betere manier om op te staan, te ontbijten en naar je werk te gaan dan met jouw vriend in de ochtend: Herman Vriend. Hij zorgt elke doordeweekse dag tussen 06:00 en 10:00 uur voor een een afwisseling van nieuws, muziek, weer en verkeer uit je eigen regio.

↑ Terug naar boven ↑

Erik Lemmers


Erik neemt je aan het einde van de ochtend en tijdens de lunchtijd mee door de regio. Van grote evenementen tot de weekmarkt om de hoek.

↑ Terug naar boven ↑

Ruud de Boer


Elke doordeweekse dag neemt Ruud je tussen 13:00 uur en 16:00 uur mee op een muzikale reis door de middag. Om 19:00 uur is hij terug om te ontsnappen aan de waan van de dag met De Verdieping.

↑ Terug naar boven ↑

Rijnmond Sport


Een uitgebreide update van al het regionale sportnieuws en (live) verslag van (voetbal)wedstrijden.

↑ Terug naar boven ↑

Chris Natuurlijk


Waar hoor je alles de over mooiste parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk! Een lichtvoetig programma boordevol groen, natuur, cultuur, milieu, wetenschap en vrije tijd.

Meer over Chris Natuurlijk

↑ Terug naar boven ↑

Muziek voor Volwassenen


In Muziek voor volwassenen draait Johan Derksen muziek naar zijn smaak: country, americana en natuurlijk een flinke dosis blues.

Meer over Muziek voor Volwassenen

↑ Terug naar boven ↑

De Emotie


De Emotie op zondagochtend van 09:00 tot 11:00 uur, is een programma om de harde wereld nog even buiten de deur te houden. Easy listening van de bovenste plank, uitgezocht en gepresenteerd door Rob Vermeulen. Zoetgevooisde crooners, goudkleurige orkesten en elegante damesstemmen. Lichtverteerbare jazz, film- en musicalmuziek, het rijke Great American Songbook-repertoire. Muziek over leven en liefde. Muziek met gevoel.

Luister hier terug als podcast

↑ Terug naar boven ↑

Roland Vonk


Roland Vonk is elke zondag te horen van 11:00 uur tot 13:00 uur. Eerst besteedt hij een uur lang aandacht aan oude plaatjes, curieuze opnamen, onbekende teksten en vergeten artiesten uit de regio in Archief Rijnmond. In zijn tweede uur duikt hij ook de archiefkasten in buiten de regio in Het Opkamertje.

Meer over Archief Rijnmond
Meer over Het Opkamertje

↑ Terug naar boven ↑

Zaterdagmiddag LIVE


Elke zaterdag hoor je tussen 12:00 uur en 14:00 uur wat zich bij jou om de hoek afspeelt in Zaterdagmiddag LIVE, een radioprogramma dat wordt gemaakt in samenwerking met Exxact Barendrecht, RTV Albrandswaard en RTV Lansingerland.

↑ Terug naar boven ↑

Zuid-Holland Sport


Alles je precies wilt weten wat er gebeurt op sportgebied? Luister dan op zaterdag tussen 14:00 uur en 18:00 uur. Samen met Omroep West volgen we de grote sportevenementen in de provincie en het voetbal in de Tweede en Derde Divisie.

↑ Terug naar boven ↑