Ons doel

Rijnmond Helpt is een multimediaal platform op tv, radio en internet. Ons doel is om in deze tijd van corona vraag én aanbod uit de Rijnmond-regio samen te brengen en mensen met elkaar te verbinden en te helpen. Iets vragen of juist geven, het kan van alles zijn.

Bent u op zoek naar iemand die voor u boodschappen kan doen? Kookt u dagelijks voor iedereen uit uw buurt die dat kan gebruiken? Voelt u zich eenzaam nu er niemand op bezoek kan komen? Er zijn zoveel manieren waarop we elkaar in deze tijd kunnen helpen. Rijnmond Helpt wil daarbij helpen.

Hoe werkt het?

Heeft u een vraag en kunt u de hulp van anderen goed gebruiken? Wilt u iets aanbieden? Of heeft u wat tijd over en wilt u iemand anders helpen? Plaats dan hier uw vraag of aanbod. U kunt ook bellen. Dat kan tussen kantooruren naar: 010 - 436 44 36.

We hebben ook een Facebookgroep waar vraag en aanbod samenkomen: https://www.facebook.com/groups/rijnmondhelpt/.

Alle vragen of aanbiedingen worden eerst door de redactie bekeken en u wordt op de hoogte gebracht als uw oproep op de website staat. Rijnmond Helpt is een platform dat werkt met gesloten beurs. Voor geldvragen, crowdfundingsacties kunt u helaas niet terecht bij ons platform. Wilt u een overzicht van alle oproepen die al zijn geplaatst? Klik hier en wie weet kunt u de oproep helpen oplossen. Reageren kan onderaan de vraag/aanbieding.

Heeft u nog vragen, stuur gerust een email naar rijnmondhelpt@rijnmond.nl.

Disclaimer

Rijnmond is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor datgene dat gebeurt, waaronder het ontstaan van directe en/of indirecte schade, nadat partijen met elkaar in contact zijn gekomen.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan afspraken die via Rijnmond Helpt worden gemaakt. Tenslotte benadrukken wij dat iedereen die meewerkt aan Rijnmond Helpt de overheidsadviezen in acht moet nemen.

Verder zijn het privacyreglement en de algemene disclaimer van Rijnmond van toepassing. Deze zijn onderaan deze pagina te vinden.