RTV Rijnmond is gevestigd aan de Lloydstraat 23, 3024 EA Rotterdam. Telefoon: 010 436 44 36.

Tram:
Tram 8 richting Spangen (± 5 min. lopen)
Uitstappen halte Pieter de Hoochweg. Vanaf de tramhalte loopt u het Lloydkwartier in. Even naar rechts en dan linksaf de Lloydstraat in.

Metro:
Neem de Calandlijn richting Spijkenisse / Schiedam. Stap uit bij halte Coolhaven. Van daaruit is het ongeveer tien minuten lopen: de brug over en rechtdoor blijven lopen over de Pieter de Hoochweg, voorbij de rotonde. Aan het eind van de Pieter de Hoochweg loopt u het Lloydkwartier in. Even naar rechts en dan linksaf de Lloydstraat in. 

Vanaf Centraal Station: Erasmuslijn, overstappen op station Beurs naar de Calandlijn. Uitstappen halte Coolhaven.

Watertaxi:
U kunt RTV Rijnmond ook bereiken met de watertaxi (aanlegplaats Müllerpier, ± 10 min. lopen). Voor meer informatie 010 4030303 of de site van de watertaxi.

Parkeren:
Over het algemeen is er voldoende parkeergelegenheid in het Lloydkwartier. In de straten rond RTV Rijnmond is het betaald parkeren van ma t/m za 09:00-18:00 uur. Let op: In Rotterdam kan voor een parkeerplaats op straat niet betaald worden met muntgeld. Betalen kan uitsluitend met Chipknip, Chipper, Prepaid Chipknip, de ANWB Mobiliteitspas of mobiele telefoon (0900 - 1464). Ook kan met een creditcard (Mastercard / Visa) betaald worden.

Auto:

Vanuit Utrecht:

Volg de A20 Rotterdam / Hoek van Holland
Neem de afslag Rotterdam Spaanse Polder (afslag 12). Aan het eind van de afrit gaat u rechtsaf onder de snelweg door de Tjalklaan op. Deze volgt u tot aan het Marconiplein. Daar gaat u bij de stoplichten rechtdoor (richting centrum/Historisch Delfshaven) de Vierhavenstraat in. U rijdt rechtdoor (gaat automatisch over in de Pelgrimsstraat en de Westzeedijk). Bij het 3e stoplicht gaat u rechtsaf. U rijdt nu het Lloydkwartier in. U gaat nu rechtsaf en meteen linksaf de Lloydstraat in. Aan het einde ziet u aan uw rechterhand RTV Rijnmond.

Vanuit Den Haag:
Ga via de A13 naar de A20. Neem de afslag Rotterdam Spaanse Polder (afslag 12). Aan het eind van de afrit gaat u rechtsaf onder de snelweg door de Tjalklaan op. Deze volgt u tot aan het Marconiplein. Daar gaat u bij de stoplichten rechtdoor (richting centrum/Historisch Delfshaven) de Vierhavenstraat in. U rijdt rechtdoor (gaat automatisch over in de Pelgrimsstraat en de Westzeedijk). Bij het 3e stoplicht gaat u rechtsaf. U rijdt nu het Lloydkwartier in. U gaat nu rechtsaf en meteen linksaf de Lloydstraat in. Aan het einde ziet u aan uw rechterhand RTV Rijnmond.

Vanuit Dordrecht:
Neem de A15 richting Rotterdam, bij knooppunt Vaanplein volgt u de borden Zuidplein Ahoy Havens 1200-2000. U rijdt nu op de Vaanweg. Vaanweg aanhouden richting Zuidplein, daarna Vaanweg aanhouden richting Maastunnel en deze door. Na de Maastunnel rechtdoor bovenlangs naar de stoplichten waar u links voorsorteert. Op de rotonde linksaf (Droogleever Fortuynplein), de brug over richting de Westzeedijk. Bij het 2e stoplicht linksaf. U rijdt nu het Lloydkwartier in. U gaat nu rechtsaf en meteen linksaf de Lloydstraat in. Aan het einde ziet u aan uw rechterhand RTV Rijnmond.