Het nieuws en actualiteiten platform voor jongeren uit de regio.

 
Nieuws
 
Video
 
Audio
 
Contact

Groepsfoto SOW Rijnmond 2020

Britt

Portret Britt

Hey! Mijn naam is Britt, een 19-jarige Zeeuwse meid en ik ben een onderdeel van het Rijnmond Talent Lab. Ik ben hier druk bezig met mijn afstudeerstage voor de opleiding audiovisueel mediaspecialist op het Grafisch Lyceum in Rotterdam.

Een baan in de media heeft altijd mijn interesse gehad, vooral het uitpluizen en verdiepen in social media kanalen vind ik mega interessant. Naast dat ben ik veel bezig met fotografie, video en montage.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om naar feestjes en festivals te gaan, een dansje en een drankje gaat er bij mij altijd in! Ik ga regelmatig uit eten of lunchen, bijkletsen met vrienden en vriendinnen of een dagje weg. Ik vind het belangrijk om te genieten en dat doe ik dan ook zeker! :)

Tijdens mijn stage bij SOW hoop ik zoveel mogelijk nieuwe dingen te leren. Niet alleen op mijn vakgebied, maar ook op die van andere richtingen in de media. Hoe meer kennis ik op doe, hoe beter ik uiteindelijk weet wat ik écht wil.

Instagram Britt

Esther

Portret Esther

Hi, Ik ben Esther. 19 jaar. Geboren en getogen in Delft. Van kleins af aan loop ik al rond met een camera. Foto’s makend van alles wat op mijn pad komt. Toen ik film ontdekte was ik gelijk verkocht. Daarom volg ik de opleiding Audiovisueel Specialist aan het Grafisch Lyceum Rotterdam om mij verder te ontwikkelen. Ik ben in mijn element als ik creatief bezig ben. Ook vind ik het erg leuk om in groepsverband te werken. Het is gezelliger om samen te werken en op elkaars ideeën te bouwen.

Verder zeg ik nooit nee tegen vakantie! Lekker weg, nieuwe plekken ontdekken, heerlijk! Ik wil nog altijd een keer naar Australië. Op stap gaan met vrienden doe ik ook graag. Lekker naar een cafeetje in het weekend. Na een lange dag werken, zak ik het liefst neer op de bank met een goede film of serie.

Instagram Esther

Lars

Portret Lars

Ik ben Lars, de regelaar. Heb je iets nodig, bel me! Maar nu serieus, Ik ben een harde werker. Altijd kritisch op wat ik doe. Dat komt omdat ik m’n werk altijd goed wil doen. Impulsiviteit is mijn sterkte en mijn zwakte. Het brengt me ver en op onverwachte plekken. Maar het houd me soms ook tegen. Die impulsiviteit komt voort uit (over)enthousiasme.

Toffe verhalen, nieuwe muziek, bijzondere mensen, overal ben ik voor te porren. ik heb een flinke dosis passie voor mijn diverse werkzaamheden in me. Muziek, evenementen, theater en radio zijn de dingen waar ik het meest blij van word. Vrienden en familie zijn ook belangrijk voor me. Daar sta ik altijd voor klaar, dag en nacht. Ik heb trouwens een hekel aan onrecht. Daar kan ik helemaal niet tegen en word ik behoorlijk boos van. Ik zal me dan ook altijd inzetten voor een eerlijk verhaal. Al met al is ben ik een trotse gozer.

Instagram Lars

Manon

Portret Manon

Heehallo! Ik ben Manon van Koppen en ben 22 jaar. Momenteel studeer ik journalistiek op de School voor Journalistiek in Utrecht en woon in een kleine studio in Rotterdam. Ik vind producties maken over uitzonderlijke verhalen van mensen het leukst. Op zoek naar het ongewone verhaal, is waar ik mij graag mee bezig wil houden. Datajournalistiek vind ik stiekem ook erg interessant, dus daar zou ik mijzelf in willen specialiseren. Ook zou ik graag explainer video’s willen maken, waarin data visueel wordt gemaakt en ingewikkelde stof wordt uitgelegd. Ik denk dat het heel belangrijk is dat het nieuws op die manier toegankelijker wordt voor iedereen.

In mijn vrije tijd ga ik regelmatig naar de sportschool. Heerlijk om dat als uitlaatklep te gebruiken! Ook luister ik graag naar podcasts en kijk ik vaak nieuws-gerelateerde programma’s. Ik heb super veel zin om dit halfjaar heel veel te leren en lekker aan de slag te gaan!

Instagram Lars