Compilatie 7 Minuten - Marathon Rotterdam
Terugkijken

Compilatie 7 Minuten - Marathon Rotterdam

10 april 2016 21:18 - 21:53

Compilatie van de Marathon Rotterdam 2016.

Compilatie Marathon Rotterdam

8 april 2019 07:12 - 08:00 Compilatie. Met duizenden deelnemers aan de start en honderdduizenden langs de kant staat Rotterdam op zondag 7 april op zijn kop voor de Marathon van Rotterdam. RTV Rijnmond volgt dit loopfeest op alle kanalen! We brengen persoonlijke verhalen van lopers, soms grappig, soms ontroerend, maar altijd bijzonder. En natuurlijk zorgen we dat de laatste loper zijn of haar deelname aan de marathon nooit meer vergeet.

Live Marathon Rotterdam

8 april 2019 09:12 - 13:00 Met duizenden deelnemers aan de start en honderdduizenden langs de kant staat Rotterdam op zondag 7 april op zijn kop voor de Marathon van Rotterdam. RTV Rijnmond volgt dit loopfeest op alle kanalen! We brengen persoonlijke verhalen van lopers, soms grappig, soms ontroerend, maar altijd bijzonder. En natuurlijk zorgen we dat de laatste loper zijn of haar deelname aan de marathon nooit meer vergeet. Schakel vanaf 9u in op Radio Rijnmond en vanaf 13u op TV Rijnmond. Volg Rijnmond.nl om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en hou onze social media kanalen in de gaten voor de mooiste video's en foto's.

Compilatie Rotterdam Marathon

8 april 2018 21:19 - 22:00 Kijk de mooiste momenten terug van de Rotterdam Marathon 2018! Met duizenden deelnemers aan de start en honderdduizenden langs de kant staat Rotterdam op zondag 8 april op zijn kop voor de NN Marathon Rotterdam. RTV Rijnmond volgt dit loopfeest op alle kanalen! We brengen persoonlijke verhalen van lopers, soms grappig, soms ontroerend, maar altijd bijzonder. En natuurlijk zorgen we dat de laatste loper zijn of haar deelname aan de marathon nooit meer vergeet.

Live Marathon Rotterdam

8 april 2018 13:28 - 17:00 Met duizenden deelnemers aan de start en honderdduizenden langs de kant staat Rotterdam op zondag 8 april op zijn kop voor de NN Marathon Rotterdam. RTV Rijnmond volgt dit loopfeest op alle kanalen! We brengen persoonlijke verhalen van lopers, soms grappig, soms ontroerend, maar altijd bijzonder. En natuurlijk zorgen we dat de laatste loper zijn of haar deelname aan de marathon nooit meer vergeet. Schakel vanaf 9u in op Radio Rijnmond en vanaf 13u op TV Rijnmond. Volg Rijnmond.nl om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en hou onze social media kanalen in de gaten voor de mooiste video's en foto's.