Halte Hoek 2017 - In oude sporen en over bruggen
Terugkijken

Halte Hoek 2017 - In oude sporen en over bruggen

4 april 2017 17:31 - 17:51

Deze week zien we in Halte Hoek Pieter van der Tang van het ingenieursbureau, en Tom Deijl van de Centrale Verkeersleiding. Beide mannen zijn al lange tijd intensief bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe Hoekse Lijn. Halte Hoek is iedere dinsdag om 17.30 uur (ieder uur herhaald) te zien bij TV Rijnmond.

Halte Hoek 2017 - aflevering 4

18 april 2017 17:31 - 17:51 Van trein naar metro. De mensen achter de Hoekse Lijn. De komende maanden verandert de Hoekse Lijn ingrijpend. Het treinspoor verdwijnt en metro-rails komt ervoor in de plaats. De documentaire reeks Halte Hoek laat de mensen achter de Hoekse Lijn zien. In deze aflevering van Halte Hoek ontmoeten we Elise Kersbergen die als scenarioschrijfster de testdag van het vervangend busvervoer heeft voorbereid. Tijdens deze testdag leren we buschauffeurs Mandy van Berkel en Michael Brand kennen. Ook rijden we mee met metrobestuurder Sjaber van Leeuwaarde die op zaterdag 1 april het stokje over neemt van de NS. Dit was voorlopig de laatste aflevering van Halte Hoek, aan het einde van de zomer hervatten we de serie, gevolgd door vier nieuwe afleveringen.

Halte Hoek 2017 - Na de laatste trein

11 april 2017 17:31 - 17:51 In deze aflevering van Halte Hoek ontmoeten we Elise Kersbergen die als scenarioschrijfster de testdag van het vervangend busvervoer heeft voorbereid. Tijdens deze testdag leren we buschauffeurs Mandy van Berkel en Michael Brand kennen. Ook rijden we mee met metrobestuurder Sjaber van Leeuwaarde die op zaterdag 1 april het stokje over neemt van de NS. Dit was voorlopig de laatste aflevering van Halte Hoek, aan het einde van de zomer hervatten we de serie, gevolgd door vier nieuwe afleveringen.

Halte Hoek 2017 - aflevering 3

8 april 2017 17:28 - 18:00 Halte Hoek is een tv-serie waarin bijzondere RET medewerkers geportretteerd worden. Deze medewerkers zijn allemaal verbonden aan het RET project De Hoekse Lijn. De serie geeft een menselijk gezicht aan de ambitieuze technische operatie die dit jaar plaats vindt: de verlenging van metrolijn B naar Hoek van Holland.

Halte Hoek 2017 - aflevering 2

1 april 2017 17:28 - 18:00 Halte Hoek is een tv-serie waarin bijzondere RET medewerkers geportretteerd worden. Deze medewerkers zijn allemaal verbonden aan het RET project De Hoekse Lijn. De serie geeft een menselijk gezicht aan de ambitieuze technische operatie die dit jaar plaats vindt: de verlenging van metrolijn B naar Hoek van Holland.