HOOG - Joost Eerdmans - Paul van de Laar
Terugkijken

HOOG - Joost Eerdmans - Paul van de Laar

17 september 2016 17:00 - 17:30

Deze week in HOOG: Paul van de Laar, historicus, directeur Museum Rotterdam in gesprek met wethouder gemeente Rotterdam Joost Eerdmans. HOOG: De hoogste talkshow ter wereld, ter ere van de twintigste verjaardag van de Erasmusbrug. Vanuit het topje van de Zwaan gaan wekelijks twee prominente Rotterdammers met elkaar in gesprek over hún Rotterdam. Op 136 meter hoogte, boven de Maas, praten de koppels over de stad, maar ook over de liefde, het leven, lol of leed. Naast een passie voor de stad hebben de gasten nog iets gemeen: ze hebben geen last van hoogtevrees. HOOG is iedere zaterdag om 17.00 uur (ieder uur herhaald) te zien bij RTV Rijnmond.

HOOG - Jacqueline Blom en Ernest van der Kwast

22 oktober 2016 17:00 - 17:37 Zaterdag 22 oktober wagen actrice Jacqueline Blom en schrijver Ernest van der Kwast zich naar het topje van de Erasmusbrug. HOOG is de hoogste talkshow ter wereld, ter ere van de twintigste verjaardag van de Erasmusbrug. Vanuit het topje van de Zwaan gaan wekelijks twee prominente Rotterdammers met elkaar in gesprek over hún Rotterdam. Op 136 meter hoogte, boven de Maas, praten de koppels over de stad, maar ook over de liefde, het leven, lol of leed. Naast een passie voor de stad hebben de gasten nog iets gemeen: ze hebben geen last van hoogtevrees. HOOG, zaterdag 22 oktober 17.00 uur (ieder uur herhaald).

HOOG - Winy Maas en Antoinnette Scheulderman

15 oktober 2016 17:00 - 17:37 Zaterdag 15 oktober in HOOG: architect Winy Maas en schrijfster en journalist Antoinette Scheulderman. HOOG, de hoogste talkshow ter wereld, ter ere van de twintigste verjaardag van de Erasmusbrug. Vanuit het topje van de Zwaan gaan wekelijks twee prominente Rotterdammers met elkaar in gesprek over hún Rotterdam. Op 136 meter hoogte, boven de Maas, praten de koppels over de stad, maar ook over de liefde, het leven, lol of leed. Naast een passie voor de stad hebben de gasten nog iets gemeen: ze hebben geen last van hoogtevrees. HOOG, zaterdag 15 oktober 17.00 uur (ieder uur herhaald).

HOOG! 2016 - Vincent Cardinaal en Dennis Ebeli

8 oktober 2016 17:00 - 17:34 Zaterdag 8 oktober in HOOG: journalist Vincent Cardinaal en ondernemer Dennis Ebeli met elkaar in gesprek op het topje van de Erasmusbrug. HOOG, de hoogste talkshow ter wereld, ter ere van de twintigste verjaardag van de Erasmusbrug. Vanuit het topje van de Zwaan gaan wekelijks twee prominente Rotterdammers met elkaar in gesprek over hún Rotterdam. Op 136 meter hoogte, boven de Maas, praten de koppels over de stad, maar ook over de liefde, het leven, lol of leed. Naast een passie voor de stad hebben de gasten nog iets gemeen: ze hebben geen last van hoogtevrees. HOOG, zaterdag 8 oktober 17.00 uur (ieder uur herhaald).

HOOG - Wim Kerkhof en Henk Oosterling

1 oktober 2016 17:00 - 17:37 Zaterdag 1 oktober zien we zanger van The Amazing Stroopwafels, Wim Kerkhof, in gesprek met de Rotterdamse filosoof Henk Oosterling. HOOG is de hoogste talkshow ter wereld, ter ere van de twintigste verjaardag van de Erasmusbrug. Vanuit het topje van de Zwaan gaan wekelijks twee prominente Rotterdammers met elkaar in gesprek over hún Rotterdam. Op 136 meter hoogte, boven de Maas, praten de koppels over de stad, maar ook over de liefde, het leven, lol of leed. Naast een passie voor de stad hebben de gasten nog iets gemeen: ze hebben geen last van hoogtevrees. HOOG, zaterdag 1 oktober 17.00 uur (ieder uur herhaald).